Tutkimukset osoittavat, että positivismi on jotain, mitä me kaikki tarvitsemme

Tarvitset vain puhelimen ja 5 minuuttia tämän löytämiseksi!

Olemme kaikki saaneet hyvää tarkoittavat tiedot pysyäkseen positiivisina. Mitä suurempi haaste, sitä enemmän tämä lasipuoli täydellinen viisaus voi tulla pollyannaiseksi ja epärealistiseksi. On vaikea löytää motivaatiota keskittyä positiiviseen, kun positiivisuus ei näytä enempää kuin toiveajattelu.

Todellinen positiivisuuden este on, että aivomme ovat johdoton etsimään ja keskittymään riskeihin. Tämä selviytymismekanismi toimi ihmiskunnalla takaisin, kun olimme metsästäjiä ja keräilijöitä, jotka elävät päivittäin erittäin todellisella uhalla, että joku tai joku tappaa meidät lähiympäristössämme.

Tämä oli ikä sitten. Tällä hetkellä tämä mekanismi lisää pessimismiä ja negatiivisuutta koko aivojen taipumuksessa vaeltaa, kunnes se löytää uhan. Nämä “uhat” suurentavat havaittua todennäköisyyttä, että asiat liikkuvat – tai liikkuvat – vaikeasti. Kun vaara on todellinen ja piilee myöhemmin holkissa, tämä mekanismi palvelee sinua hyvin. Kun vaara on kuviteltu ja vietät kaksi viikkoa vakuuttuneena siitä, että työsi, jonka parissa työskentelet, menee hukkaan, tämä mekanismi antaa sinulle tosi totuuden näkökulman, joka tuhoaa elämääsi.

Positiivisuuden ylläpitäminen on päivittäinen haaste, joka vaatii huomion ja keskittymisen. Haluat olla tietoinen pysymään positiivisena siinä tapauksessa, että voit valloittaa aivojen taipumuksen keskittyä uhkiin. Se ei tapahdu vahingossa. Siksi positiivisuus on kyky, että kiinnitän lisähuomiota vuonna 2016.

Positiivisuus ja terveys
Pessimismi on vaivaa, koska se on haittaa terveydellesi ja sen seurauksena kehollesi. Eri tutkimukset ovat osoittaneet, että optimistit ovat henkisesti ja fyysisesti terveellisempiä kuin pessimistit.

Martin Seligman Pennsylvanian yliopistosta suoritti laajan aiheen tutkimuksen. Seligman työskenteli Dartmouthin ja Michiganin yliopiston tutkijoiden kanssa tutkimuksessa, joka seurasi 25–65-vuotiaita ihmisiä tarkkailemaan, kuinka heidän pessimismi- tai optimismiasteensa vaikuttivat heidän yleiseen hyvinvointiinsa. Tutkijat havaitsivat, että pessimistien terveys huononi huomattavasti nopeammin ikääntyessään.

Seligmanin havainnot ovat samanlaisia ​​kuin Mayon klinikan tekemä tutkimus, jonka mukaan optimistit ovat vähentäneet sydän- ja verisuonisairauksien tasoa ja lisääntyneet elämänkaudet. Siitä huolimatta, että tiettyä mekanismia, jolla pessimismi vaikuttaa terveyteen, ei ole vielä tunnistettu, Jelen ja Coloradon yliopiston tutkijat havaitsivat, että pessimismi liittyy heikentyneeseen immuunivasteeseen kasvaimissa ja taudeissa.

Kentuckyn yliopiston tutkijat menivät niin pitkälle, että pisttivät virukselle optimisteja ja pessimistejä immuunivasteensa mittaamiseksi. Tutkijoiden mielestä optimisteilla oli paljon voimakkaampi immuunivaste kuin pessimisteillä.

Positiivisuus ja suorituskyky
Positiivisen asenteen säilyttäminen ei ole vain haittaa terveydellesi. Martin Seligman on myös tutkinut positiivisuuden ja toiminnallisuuden välistä yhteyttä. Erityisesti yhdessä tutkimuksessa hän kvantifioi, missä määrin vakuutusmyyjät olivat optimistisia tai pessimistisiä työssään. Optimistiset myyjät myivät 37 prosenttia enemmän vakuutuksia kuin pessimistit, jotka olivat kaksi kertaa todennäköisemmin poistumassa liiketoiminnasta ensimmäisen palvelussuhteensa aikana.

Seligman on tutkinut positiivisuutta kenenkään suhteen ja uskoo kykyyn kääntää pessimistiset ajatukset ja taipumukset yksinkertaisella kovalla työllä ja osaamisella. Mutta Seligman ei ajattele vain tätä. Hänen tutkimuksensa osoittaa, että ihmiset voivat muuttaa taipumuksen pessimistiseen ajatteluun positiiviseksi ajatteluksi yksinkertaisten menettelyjen avulla, jotka tuottavat pysyviä muutoksia käyttäytymisessä kauan sitten, kun heidät löydetään.

Tässä on 3 asiaa, jotka teen tällä kaudella pysyäkseni positiivisena.

1. Erota tosiasiat fiktioista
Ensimmäinen askel positiiviseen keskittymisen oppimisessa vaatii ymmärtämistä, kuinka estää negatiivinen omapuhetta sen teillä. Mitä enemmän mädätät negatiivisia ajatuksia, sitä enemmän energiaa annat heille. Negatiiviset ajatuksemme ovat juuri sitä – ideoita, ei tosiasioita.

Kun päätät huomioida negatiiviset ja pessimistiset asiat, jotka sisäinen äänesi sanoo, on aika lopettaa ja kirjoittaa ne muistiin. Lopeta kirjaimellisesti tekemäsi toiminnot ja kirjoita muistiin mitä ajattelet. Milloin tahansa olet käyttänyt hetken hidastaa omien ajatuksiesi negatiivista vauhtia, olet loogisempi ja selkeämpi analysoidessaan heidän todenmukaisuuttaan. Arvioi nämä väitteet varmistaaksesi, ovatko ne tosiasioita. Voit lyödä vetoa, että lausunnot eivät ole tarkkoja, kun näet sanoja, kuten koskaan, aina, pahin, koskaan jne.

Voitko kadottaa avaimet? Ei tietenkään. Ehkä unohdat ne säännöllisesti, mutta useimpina päivinä muistat ne. Onko sinulla todennäköisesti ratkaisu ongelmaasi? Jos olet jumissa, ehkä olet vastustanut pyytämässäsi apua. Tai jos se todella on ratkaisematon ongelma, miksi sitten tuhlaa aikaasi lyömällä päätäsi seinää vasten? Jos lausumasi näyttävät edelleen tosiasioilta sen jälkeen, kun ne ovat paperilla, vie ne ystävällesi tai työtoverillesi, johon voit luottaa, ja selvitä, onko hän samaa mieltä kanssasi. Sitten totuus tulee ehdottomasti selville.

Jos tuntuu siltä, ​​että jotain tapahtuu aina tai ei koskaan tapahdu, tämä on vain mielesi luonnollista uhkia, joka lisää tapahtuman havaittua taajuutta tai vakavuutta. Ideoiden tunnistaminen ja merkitseminen ideoiksi erottamalla ne tosiasioista voi antaa sinun poistua negatiivisuuden kierrosta ja siirtyä kohti positiivista upouutta näkökulmaa.

2. Tunnista suotuisa
Nyt kun päädyt itsehukkaisiin, negatiivisiin ideoihin, on nyt aika auttaa mieltäsi oppimaan tarkalleen mihin haluat keskittyä – optimistiseen.

Tämä tapahtuu luonnollisesti jonkin verran harjoituksen jälkeen, mutta haluat tuoda ajeleiville aivoillesi vain vähän apua valitsemalla tietoisesti jotain positiivista ottaa huomioon. Jokainen positiivinen idea tehdään mielen huomion kohdistamiseksi uudelleen. Kun asiat menee hyvin ja mieliala on erittäin hyvä, tämä on suhteellisen yksinkertaista. Kun asiat menevät huonosti ja mielesi on kyllästyneitä negatiivisiin ajatuksiin, tämä saattaa olla haastava. Mieti tällaisina hetkinä päivittäistä elämääsi ja tunnista yksi positiivinen asia, joka tapahtui, vaikkakin vaatimaton. Jos et osaa harkita jotain nykypäivästä, pohdi edellistä päivää tai jopa edellistä viikkoa. Tai ehkä on jokin jännittävä tapahtuma, jonka voit odottaa keskittyvän huomioisi.

Tarkoitus on, että sinulla on jotain positiivista, johon olet valmis siirtämään huomioni, kun ajatuksesi muuttuvat negatiivisiksi. Mittaa yksi poistettu energia negatiivisista ajatuksista erottamalla tosiseikat fiktioista. Vaihe toinen on korvata negatiivinen positiivisella. Kun olet saanut aikaan positiivisen idean, kiinnitä huomiota tähän ajatukseen, kun huomaat asumista negatiivisessa. Jos tämä osoittautuu vaikeaksi, voit toistaa negatiivisten ajatusten kirjoittamisprosessin diskreditoidaksesi niiden pätevyyttä ja antaa sitten itsesi avoimesti arvioida positiivisia ideoita.

3. Viljele kiitollisuuden asennetta
Aikaa harkita siitä, mistä olet kiitollinen, ei ole vain “oikea” tehtävä; se vähentää stressihormonin kortisolia 23%. Davisin Kalifornian yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että kiitollisuusasenteen viljelyyn pyrkineet henkilöt kokivat parantuneen mielialan, energian ja vähemmän stressiä matalamman kortisolitason vuoksi.

Sinä viljelet kiitollisuusasennetta ottamalla aikaa joka päivä, jotta voit keskittyä positiiviseen. Aina kun sinulla on negatiivisia tai kielteisiä ajatuksia, käytä tätä vihjeessä vaihtaaksesi vaihdevaihtoehtoja ja ajatella jotain positiivista. Ajan myötä positiivinen asenne saa elämäntavan.

Research Shows That Positivity Is What We Require